Reguliere post

Bij De Postman zijn we van alle markten thuis. Wat voor zakelijke post u ook wilt versturen, wij regelen het voor u.

Poststukken in het binnen- en buitenland

De Postman verstuurt zakelijke post naar het binnen- en buitenland. Dagelijks komen we op een afgesproken tijdstip bij u langs om de post en eventueel pakketten op te halen. Ook kunt u poststukken digitaal naar ons sturen, zodat wij ze vervolgens kunnen printen. Als we alles binnen hebben, gaan we sorteren, waarna we ervoor zorgen dat alle poststukken bij de juiste ontvangers terechtkomen.

Aangetekende post

Is de post die u verstuurt belangrijk en wilt u zeker weten dat alles in goede orde en op tijd aankomt? Kies er dan voor om uw poststuk(ken) aangetekend te laten versturen. De Postman zorgt voor een Track & Trace-code en een handtekening voor ontvangst.

Spoedritten

Het kan ook voorkomen dat u een poststuk met veel haast moet versturen. De ervaren chauffeurs van De Postman rijden daarom 24 uur per dag, 7 dagen in de week spoedritten. Zo kunnen we op ieder moment van de dag binnen Nederland een poststuk voor u verzenden.

Wilt u een spoedrit boeken? Neem dan contact op door te bellen naar 073 851 48 29 of vul het contactformulier in.

Als u wilt, maken we direct een offerte voor u op, maar we kunnen de prijs ook berekenen na de spoedrit. Zo kunnen we u nóg sneller van dienst zijn.

 

Mailings en partijen: opslag én verzending

Heeft u een grote hoeveelheid post die u tegelijkertijd wilt versturen? Dan zijn mailings en partijen dé oplossing. Daarvoor bent u bij De Postman aan het juiste adres. Wij versturen namelijk mailings en partijpost naar het binnen- en buitenland.

We kunnen ons voorstellen dat u zelf geen ruimte heeft om zo’n grote partij of mailing op te slaan. In onze bedrijfshal hebben we voldoende ruimte om mailings en partijen tijdelijk neer te zetten. Wij slaan uw mailing of partij op en zorgen ervoor dat die op het afgesproken tijdstip of op afroep wordt verstuurd.

Neem contact op

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u interesse in een op maat gemaakte offerte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn altijd bereikbaar en helpen u graag verder.

Contactformulier

Contactgegevens

073 851 48 29
info@depostman.nl
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX 's-Hertogenbosch
Bekijk op kaart

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 18:00
Dinsdag: 8:30 - 18:00
Woensdag: 8:30 - 18:00
Donderdag: 8:30 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Menu

Logistiek 24/7