Werkwijze

De Postman is een landelijk postbedrijf voor zakelijke post. We nemen alle postzaken van uw bedrijf over, van het sorteren tot het bezorgen. En met onze jarenlange ervaring en een team van deskundige medewerkers garanderen we u dat dat goed en snel gebeurt.

Ophalen, sorteren en bezorgen

We zijn een verlengstuk van uw onderneming. Als u met ons in zee gaat, komen we dagelijks bij u langs om de post op te halen, waarna we alles sorteren. Vervolgens zorgen we ervoor dat alle poststukken zo snel mogelijk bij de juiste klanten en relaties worden bezorgd. En of de post nu naar Limburg of naar Groningen moet, wij bezorgen alles binnen 24 uur, door heel Nederland.

Heeft u post die naar het buitenland moet? Ook dat regelen we voor u, snel én betrouwbaar. Om dit te garanderen, werken we samen met betrouwbare partners en gerenommeerde postbedrijven.

Een persoonlijke aanpak

We houden graag korte lijnen met uw bedrijf, zodat we dienstverlening op maat kunnen verzorgen. U kunt bij ons dan ook altijd aankloppen met een vraag of probleem.

Heeft u een aantal pakketjes die naast de reguliere poststukken verstuurd moeten worden? Dat is geen enkel probleem voor ons, we nemen die pakketjes dan gewoon mee in ons proces. En wilt u een poststuk digitaal bij ons aanleveren? Ook dat is mogelijk. Wij printen het poststuk voor u en zorgen dat het zo snel mogelijk bij uw klant of relatie aankomt.

De kosten

De Postman neemt uw postzaken graag van u over. En dat doen we tegen een voordelige prijs. De prijs van onze diensten is afhankelijk van verschillende zaken. Zo is het volume van de post van invloed. Een groter volume betekent bij ons een lagere prijs per poststuk. Daarnaast speelt het gewicht van de post een rol in de prijs en is binnenlandse post goedkoper dan post die naar het buitenland moet.

Contactgegevens

073 851 48 29
info@depostman.nl
Kasteleinenkampweg 4
5222 AX 's-Hertogenbosch
Bekijk op kaart

Bedrijfsgegevens

Openingstijden

Maandag: 8:30 - 18:00
Dinsdag: 8:30 - 18:00
Woensdag: 8:30 - 18:00
Donderdag: 8:30 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 18:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Menu

Logistiek 24/7